Ilustrim

Në mbledhjen e Këshillit Qendror të Forca-ës së Re Demokratike, të mbajtur me 09.10.2017 njëzëri janë zgjedhur për Nënkryetar Xhaudet Cakuli, Genci Nimanbegu dhe Faik Nika, kështu thuhet ndër të tjera në një kumtesë për opinion të këtij subjekti politik.

Kryetar i Forcës vazhdon të jetë Nazif Cungu.

By admini