URIME 7 MARSIN – DITËN E MËSUESIT

 

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi ju shpreh mirënjohjen dhe respektin me të thellë të gjithë mësimdhënësve dhe ish-mësimdhënësve për kontributin në ruajtjen e gjuhës shqipe dhe identitetit kombëtar të shqiptarëve në Malin e Zi dhe u uron atyre Gëzuar 7 Marsin.

By admini