Peshkaqeni-rozafa-fishËshte kapur nga peshkatarët e një prej peshkarexhave të Gjergj Lucës ky peshkaqen dhe tashmë po bën “poza” per aparatet e qytetarëve Shkodranë në lagjen Sarreq duke u bërë gati për tu rjepur dhe për tu bërë pjesë e një shije të re e të veçantë në restorantet e qytetit që nuk i ndodh shpesh të shohë një specie të tille të këtyre përmasave.

Nuk na ngelet gjë tjetër veçse tu urojmë qytetarëve të Shkodrës dhe Ulqinit* (*v.j.)“JU BËFTË MIRË”

/Shkrimi nga Ismet Drishti, Game Over/

By admini