librat-me-shitur-2014Libraria e vetme e librit në qytetin e Ulqinit, Libraria ARTI, ka publikuar listen e 10 librave më të shitura në gjuhën shqipe dhe po aq në gjuhën malazaze për periudhen kohore 1 janar 2014 – 31 dhjetor 2014.

Në librat në gjuhën shqipe dominojnë librat e autoreve vendas.

Më poshtë mund të shikoni listen 10 librave më të shitur në gjuhën shqipe.

1. Alfred Wollner – Urlaub in Ulqini
2. dr. Maksut Haxhibrahimi – Flota shekullore Detare e Ulqinit
3. Ali Llunji – Harapët e Ulqinit
4. Abetare për fëmijët e kopshteve
5. Nexhat Halimi – Trëndafili me zemër
6. Blendi Fevziu – Ahmet Zogu
7. Kraja me veçantitë shestanase – Kumtesa
8. dr. Bahri Brisku – Këngë popullore të shqiptarëve në Mal të Zi
9. Uran Butka – Masakra e Tivarit
10. Hajredin Muja – Ulqini e Tivarit mes krishterimit e islamit

 

Ndërsa lista e 10 librave më të shitura në gjuhën malazeze është si më poshtë.

1. Paulo Koeljo – Preljuba
2. E.L. Džejms – 50 nijansi sive
3. Khaled Hoseini – Lovac na zmajeve
4. dr. Ksenija Miranović – Maslina
5. Keti Hopkins – Filmski poljubac
6. Meša Selimović – Tvrđava
7. Loti Strajd – Svaštara za devojčice
8. Ljiljana Habjanović – Naš otac
9. Džon Grin – Krive su zvezde
10. Naim & Sami Flamuri – Doba Nara

By admini