partia-demokratike-dhe-aleatet
Foto: A.Zaga, fb

Në zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi do të marrë pjesë edhe lista tjetër shqiptare e përbërë nga Partia Demokratike, Iniciativa Qytetare, Lëvizja Perspektiva dhe Lidhja Demokratike në Mal të Zi.

Sllogani i kësaj liste do të jetë ”ME NJË QËLLIM”. Ky koalicion mbrëmë ka dorëzuar listën zgjedhore pranë Komisionit Zgjedhor.

Lista e plotë e këtij koalicioni është në vijim.

1. GZIM HAJDINAGA, inxh. i dipl. i el.
2. FATMIR GJEKA,  ecc i dipl
3. VASEL SINISHTAJ, jurist i dipl.
4. ZANA SARVAN, dipl. ing. arh –
5. SAUBIH MEHMETI, inxh. i dipl. i  teknologjisë
6. MEHMED SINANAJ, mr. ph –
7. RAGIP BUSHATI, ecc i dipl
8. SUELA AVDIU, prof.
9. MARASH DEDVUKAJ, prof.
10. SMAJL ÇUNMULAJ, inxh.
11. FLORIM PALI, ecc i dipl
12. ELEONORA SHATA, juriste –
13. FEHIM AVDIU,  inxh. i dipl. i  elek. –
14. VALMIR ARBNESHI, prof.
15. ROBERT CAMAJ, jurist i dipl.
16. EMIRA TELIQ , mami e dipl.
17. XHELAL MYRTOJA, dr. veterinar
18. SAMIR ISHMIQ, ecc i dipl
19. FITIM DRAGOVIQ, prof.
20. FLJORIJETA PEROVIQ, student
21. REXHEP GJOKAJ, prof.
22. ASTRIT SALJAJ, prof.
23. NERMIN GUÇIQ, ekonomist
24. HAZRETE CUCA, student
25. RIZA ÇOBA, prof.
26. KATRINA GJURASHEVIQ, juriste
27. KADRI SINANI, prof.
28. ASTRIT HOXHA, ecc i dipl
29. HAXHI SULEJMANI, ekonomist
30. ZEJNEBE KRAJA, jurist
31. NEZIR GJECBITRIQ, ecc i dipl
32. NUO CAMAJ, gazetar
33. ADNAN RESULBEGOVIQ, jurist
34. BEQIR SELOVIQ, prof.
35. ALI BEG BUSHATI, bachelor i turizmit
36. NAILE HARDOLLI teknik i turizmit
37. QEMAL BAJRI, prof.
38. LINDITA ÇUNMULAJ, student
39. DHURATA ABAZI, bachelor i turizmit
40. SEIDA SUMA, student
41. SKENDER REXHOVIQ , teknik i komunikacionit
42. HANA RESULBEGOVIQ, ekonomiste
43. GJON JUNCAJ, –
44. KAPLLAN MUÇAJ, jurist i dipl.
45. REXHEP ÇUNMULAJ –
46. NIKOLINA SINISTAJ, student
47. XHAUDET SULJOVIQ, prof

By admini