ditet-e-diaspores-2015Manifestimi ,,Ditët e Diasporës,, do mbahet më datat 15 dhe 16 gusht 2016 në Katërkollë dhe në Krythë – Kompleksi Lamiga Group.

Ky manifestim organizohet në bashkëkoordinim të Komunës sëUlqinit, Biznes Klub Ana e Malit, Shoqata shqiptaro – amerikane ANA E MALIT, Shoqata ORA dhe Organizatës turitike të Ulqinit.

Më poshtë është edhe programi i këtij manifestimi.

Programi

                                             „Ditët  e Diasporës“, 15 dhe 16 gusht   2016

E hënë 15 gusht 2016

Katërkollë

  • 18.00 – 21.00   Garat sportive: futboll dhe shah
  • 21:00 Takim ndërmjet përfaqësuesve të institucioneve komunale  më përfaqësues të diasporës.

Tema : mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet vendlindjes dhe diasporës.

( Zyra e  përbashkët diasporë- vendlindje në Katërkollë)

      E marte 16 gusht 2016

Krythë – Kompleksi Lamiga Group

  • 21.00 – 22.00  Pjesa kryesore  e manifestimit „ Ditët e Diaporës“

Fjala e organizatorëve  të manifestimit dhe përshëndetjet

Programi kulturoro –  artistik

Ushqime tradicionale

  • 22.00 – 24.00  Argëtim më këngëtarë vendas dhe të ftuarë.

 

 

 

JENI TË MIRËSEARDHUR!

By admini