Day: October 5, 2017

Njeriu mediokër

   Nga Qani Osmani                                          Në epokën tonë shoqërore, politike e kulturore në të cilën po kalojmë, jeta e përditshme frymon me një adhurim dhe me një ushtrim të lirë…