Mark Lucgjonaj përuron dy romane në Ulqin

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Bibliotekën e Qytetit – Ulqin do të organizojnë përurimin e romaneve “Fshati i heshtjes” dhe “Ligji i maskave” të autorit Mark Lucgjonaj.

Përurimi do të bëhet të, të premten, më 25 tetor 2019, ora 18.00, në mjediset e Bibliotekës së Qytetit – Ulqin.