Daily Archives: April 5, 2020

  • Ne duhet të qëndrojmë së bashku, edhe kur armiku është në mesin tonë

    Nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike (dasaretiaurel@yahoo.com.au) Virusi Corona është një vrasës i qetë dhe i padukshëm. Një murtajë. Në luftërat në të cilat kam qenë, unë mund të merrja një rrezik të llogaritur, mund ta dija se ku ishte snajper-isti dhe kisha mundësi të mbrojë veten. Në tërmetet dhe terrorin, gjithçka është […]


  • Ndërron jetë mjeshtri i madh i humorit Gëzim Kruja

    Ndërron jetë mjeshtri i madh i humorit Gëzim Kruja. Ai prej kohësh ishte në gjendje jo të mirë shëndetësore. Dalja e tij e fundit për media ishte ajo në festën e 80-vjetorit të lindjes që miqtë e teatrit i organizuan. Gëzim Kruja ka lindur në Shkodër, në vitin 1939. Karrierën humoristike e ka nisur që […]