Daily Archives: March 18, 2020

  • GRUAJA 103 VJEÇARE SHËROHET NGA KORONAVIRUSI

    Një grua 103-vjeçare iraniane është shëruar nga infektimi me koronavirus, nga i cili kanë vdekur mijëra njerëz në mbarë botën. Sipas rektorit të Universitetit të Shkencave Mjekësore “Semnan”, Nevid Danayi, zonja e moshuar tashmë është liruar nga spitali, duke u bërë personi i dytë më i moshuar që shërohet nga virusi i njohur edhe si […]
  • Në Mal Të Zi konfirmohen dy rastet e para me koronavirus

    Qeveria e Malit të Zi ka njoftuar se 2 persona kanë dalë pozitivë në koronavirus. Kryeministri Dushko Markoviq ka bërë të ditur se dy të infekturit me COVID-19 janë dy gra, njëra e moshës 72 vjeçare dhe tjetra e moshës 47 vjeçare. Njëra prej të prekurave është nga Ulqini dhe tjetra është nga Podgorica. Të […]