Daily Archives: March 9, 2020


  • I riu me koronavirus hyri në Shqipëri nga pika kufitare e Sukubinës

    Kur hyri në Shqipëri? Mjekja: I riu me koronavirus nuk u kontrollua në kufi Shqipëria ka regjistruar dy raste me koronavirus, të cilët atë e bir, të moshës 54 dhe 28 vjeç. Sipas informacioneve, ka qenë 28-vjeçari i ardhur nga Firence i cili ka infektuar babain e tij. I riu është futur në Shqipëri përmes […]


  • Stazë biciklistike në zonën e Liqenit të Shasit

    U mbajt punëtoria në kuadër të projektit “Përmirësimi i infrastrukturës turistike në zonën e Liqenit të Shasit” OJQ “ Green Life ” ditën e  shtunë me 07.03.2020. zhvilloi një punëtori me përfaqësues të popullatës lokale në zonën përreth të Liqenit të Shasit me qëllim që të dëgjojë mendimet dhe sugjerimet e popullatës lokale në lidhje […]  • Rastet e para të koronavirusit në Shqipëri, mbyllen shkollat për dy javë

    Konfirmohen dy rastet e para me koronavirus në Shqipëri Ministria e Shëndetësisë ka konfirmuar me anë të një njoftimi dy rastet e para të koronavirusit COVID-19 në Shqipëri. Gjendja e dy të prekurve babë e bir që kanë udhëtuar nga Firence në Tiranë është e stabilizuar dhe nuk paraqesin komplikacione, njofton tch. Strukturat e urgjencës […]