Category: Opinione

Shije e hidhur

Nga Gjekë Gjonaj Edhe në Parlamentin e Malit të Zi përplasjet dhe polemikat mes palëve kanë kaluar kufijt e një komunikimi normal e të civilizuar. Këtë e dëshmon ajo që…