Bora-bllokon-aksin-ostros-shtregvashe-2Reshjet e borës në qytetin e Ulqinit dhe rrethinë janë të rralla. Por dimri i këti viti duket se do të jetë pak më ndryshe se zakonisht.

Orët e pasdrekes së ditës së premte kanë sjellur edhe borën e parë për këtë vit. Bora e rënë ka mbyllur pothujse në tërësi aksin rrugor Katërkollë – Ostros.

Më poshtë mund të shikoni disa fotografi të ditës së parë me borë. Foto janë të realizuara nga Agim Cukaj.

By admini