Kripa-4Në raftet e supermarketeve tona nuk ka kripë nga Kriporja e Ulqinit, por ju mund të gjeni nga Serbia, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Sllovenia, Izraeli, Austria …

Çmimi i këtij artikulli shumë të rëndësishëm për organizmin e njëriut sillet pre 0,5  deri në 10 €.

Fakti i mospasjes së kripës nga Ulqinit e bënë atë paradoksal duke ditur se qyteti i Ulqinit ka fabrikën për prodhimin e kripës dhe që në të kaluarën kjo ndërmarrje ka qenë ndër më të fuqishmet në shtetin e dikurshëm.

Fotografitë e marra nga Analitika

 

 

By admini