taekwondo-podgorice-shtator-2015Taekowndo “1st Montenegro Trophy 2015”

Gjatë vikendit që lamë pas me datë 20.09.2015 në qytetin e Podgoricës u mbajt turneu ndërkombëtarë “Montenegro Trophy 2015”. Në këtë turne morrën pjesë afër 200 garues nga vendet e rajonit si; Shqipëria, Maili i Zi, Kosova, Bosna, Kroacia, Serbia, Sllovenia. Në këtë turne Klubi i Taekwondo-së Ulqini u prezantua me 6 garues. Suksesi për klubin e Taekwondo-së Ulqini ishte gjithësejt shtatë medalje të fituara, katër të arta, dy të argjendit dhe një të bronzit. Garuesit më të suksseshëm ishin Medina Kanaqi dhe Amra Dushku me nga dy medalje të fituara.

Rezultatet në dyluftim:

Me medalje të arta u shpërblyen keto garues:

Artan Fici,

Amra Dushku.

Me medalje të argjend:

Medina Kanaqi,

Medalje të bronzit:

Edina Kraja.

Në kategorin e Formave:Medina Kanaqi fitoi vendin e parë dhe shpërblehet me medalje të artë,  poashtu me medalje të artë shpërblehet dhe Xheneta Kanaqi, ndërsa me medalje të argjendt gjegjësisht vendi dytë fitoi garuesja Amra Dushku.

Falenderojmë sponsorin kryesorë për përkrahje fabrikën e mobiljeve Tapacir Kurti, si dhe prindërit e garuesve.

Klubi i Taekwondo-së Ulqini

taekwondo-podgorice-shtator-2015

By admini