shefika-gjoni“Rrjeti global i grave shqiptare” zhvilloi në Ulqin një takim midis grave krijuese nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi.

Ky aktivitet ka si qëllim nxitjen e bashkëpunimit mbarëkombëtar dhe rajonal të gruas shqiptare.

Takime të tilla janë bërër tradicionale dhe kanë ndikuar dukshëm në fuqizimin e rolit të gruas në shoqërinë shqiptare.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë të gazetarit të Zërit të Amerikës, Ali Salaj.

By admini

One thought on “Bashkëpunimi i grave shqiptare nga rajoni – Aktivitet në Ulqin (video)”
  1. Shume bukur Ali aga, pse vella nuk e bane intervisten ne ujë, se posa te pasken dal prej ujit bashkbiseduesit. Me duket me teper si intervist e rastit?!

Comments are closed.