zjarri-ne-fushe-te-merkotitKjo verë vazhdon të jetë akoma ”e nxehte” për njësitin e zjarrëfikësve të qytetit tonë.

Ditën e hënë me një intervenim të përbashkët nga ana e Njësitit të mbrojtjes së Ulqinit dhe Tivarit është arritur të shpëtohet shtëpia e familjes Vukiq në Mërkot. Zjarri kishte shpërthyer që mbrëmjen e së dieles ndërsa kishte marrë përmasa shqetsuese ditën e sodit rreth orës 15 pasi edhe era ishte e fortë.

Zjarri është akoma aktiv dhe rrezikon fushën e Merkotit.

Nga Njësiti i shpëtimit të Ulqinit mësohet se sot ka pasur edhe intervenime tjera të karakterit lokal.

zjarri-ne-fushe-te-merkotit
Foto: Fikret Hajdinaga

By admini