Komuna-UlqinKomuna e Ulqinit këtë vit, për herë të parë nën patronazhin e vet, do të organizojë aktivitet dedikuar mërgimatarëve, ”Ditet e diaspores”. Komuna e Ulqinit këtë aktivitet do ta organizojë së bashku me OT të Ulqinit.

Numri i mërgimtarëve tanë që këto ditë janë duke pushaur pranë familjeve të tyre është mjaft i madh dhe do të jetë ky një rast i bukur për takime të shumta dhe kalimi të pak kohë së bashku në vendlindje apo vendin e të parëve të tyre.

Aktiviteti do të mbahet javen e ardhshme por akoma nuk dihen detajet.

Dy vitet e fundit një aktivitet të ngjashëm ka organizuar edhe Biznis Klub Anamalit (BKA) e cila në vitn 2013 e organizoi se bashku me  shoqatën „Ora“ kurse në vitin 2014 BKA këtë aktivitet e organizoi në bashkëpunim me shoqatën “Ana e Malit New York” “.

By admini