rrahje-ne-plazhin-e-vogelLajmi për rrahjen në mes të shqiptarëve dhe serbeve ditë më parë është përhapur me një shpejtësi marramendëse në të gjithe rajonin besohet të mos jetë i vertet.

Shkaku i kësaj përleshjeje, siç mësohet nga policia e Ulqinit dhe të transmetuar nga cdm, ka qenë për një vajzë.

Policia menjëherë pas rrahjes ka arrestuar 7 persona prej të cilëve 4 shqiptarë nga Kosova që jetojnë në Zvicër, dhe tre nga Ulqini prej të cilëve njëri është malazez, i dyti shqiptar dhe i treti musliman.

Në këtë rrahje më së keqi ka kaluar një i ri të cilit i është thyer hunda.

By admini