makina-e-thyer-ne-shtojNë 24 orët e fundit Shërbimi i mbrojtjes ka intervenuar plot 6 herë.

Intervenimi i parë ka qenë në Shtoj pas aksidentit tragjik ku humbi jetën një person ndërsa gjatë ditës është intervenuar edhe në Kllezën, Shtoj, Zogaj në Mahallë të Re dhe në Ambullë.

Në Ambullë deri në orët e vona të mbrëmjes zjarri ka qenë akoma aktiv për shkak të terrenit të papërshtatshem për intervenim nga ana e këtij njësiti.

By admini