ere-e-madhe-ne-plazhin-e-vogel Pasdreket në Plazhin e madh të Ulqinit zakonisht shoqërohen me erë por jo si kjo e ditës së premte.

Ditën e premte era në këtë plazh ka qenë mjaft e fuqishme çka mund të vërehet edhe nga pamjet e marra në plazhin Coco Beach.

Edhe përkundër disa orëve pak më ndryshe në Ulqin, meteorologët për ditët në vazhdim lajmërojnë kohë të qendrueshme dhe të nxehtë

By admini