zjarr-shas-brajshe-1
Foto: Fikret Hajdinaga

Në komunën e Ulqinit sot shpërthyen 5 zjarre ku pjesa më e madhe e tyre ishin  në Anë të Malit.

Zjarri në fushën e Shasit kishte shpërthyer në disa vende dhe sipas të gjitha gjasave ishte i qëllimshëm. Janë ndezur sipërfaqe të mëdha të livadheve por ekipi i shërbimit të zjarrëfikësve të Ulqinit ka arritur të shpëtojë një ullishtë të familjes Muçaj.

Poashtu zjarri ka shpërthyer edhe në Brajshë në afërsi të familjes Koka.

zjarr-shas-brajshe

zjarr-shas-brajshe-1

By admini