plazhi-albatrosit-ulqinUlqini dhe bregdeti i Shqipërisë janë vendet më të lira në Evropë sa i përket çmimeve të shërbimeve turistike. I këtij mendimi është gazetari i mirënjohur kosovar Adriatik Kelmendi i cili në një postim të tij kritikon të gjithë ato se kinse në këto vende çmimet qenkan të larta.

Më poshtë mund të lexoni të plotë postimin e gazetarit të KTV-së dhe moderatorit të Rubikonit, z. Adriatik Kelmendi.

Hajde po e dimë se mund edhe të gjinden kritika për nivelin e shërbimeve turistike në Shqipëri, por kjo kritika e shtrenjtësisë është më e huqura e mundshme.
Absolutisht, nuk ka asnjë qytet/vendbanim që prekën detin në të gjithë Evropën e që ka shërbime më të lira se sa bregdeti i Shqipërisë, e edhe Ulqini.
Hiç nuk ka!

 

By admini