fekalijet-ne-kanalin-porte-milenes
Foto: Vijesti

Një fotografi interesante ka publikuar portali Vijesti ditën e marte nga ku mund të shihet saktësist vendi se ku derdhen fekalijet në kanalin e Port Milenës.

I githë problemi ka ardhur për shkak se nuk punonte kolektori i qytetit i cili u lëshua në punë të dielen.

Fotografia është bërë nga një dron dhe është derguar për këtë portal nga Latif Haxhibrahimi.

 

 

By admini