milo-gjukanoviq-nazif-cungu
Foto: cdm

Partia demokratike e socialistëve (DPS) dhe Forca e re demokratike – Forca kanë nënshkruar aneks marrëveshjen rreth bashkëpunimit paszgjedhor.

Për të lexuar të plotë këtë ankes marrëveshje KLIKONI KËTU.

 

By admini

One thought on “Ja aneks marrëveshja e plotë në mes Forcës dhe DPS-it”
  1. Sa Anekse do ter shkruhen deri sa te realizophet Marrveshtja kryesore./

Comments are closed.