IP “Qendra për Kulturë – Ulqin” edhe këtë vit organizon Festivalin e Këngës për Fëmijë.

Siç mësohet nga ky institucion, aktiviteti do të mbahet më 21 dhe 22 shkurt në sallën e madhe të Qendrës për Kulturë me fillim në ora 19:00.

By admini