Në Sarajevë nga datat 10-14 maj 2023 janë duke u zhvilluar Lojërat Europiane multi të nivelit G1/E2 që ka të bëjë për grumbullimin e pikëve për ranglistën Europiane e Botërore.

Ky aktivitet i sportit okimpik të Taekwondo-së grumbullojë 1000 sportist nga 40 vendet e Europës. Ekipi Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me tre sportist.

Sara Kraja, Arta Ismailaga dhe Amella Nuti.

Sportistja Amella Nuti arrinë të fitoj dy ndeshje dhe me kte shpërblehet me medaljen e bronzit gjegjësisht vendi i tretë në Lojërat Europiane multi dhe pikë të vlefshme për ranglistën Europiane.

Paraqitje të mirë patën edhe Sara e Arta mirpo nuk arriten deri te medalja. Në program ishte planifikuar edhe sportisti Enes Dushku mirpo për shkak lēndimit nuk pati mundësi të mar pjesë.

Në pregaditje për kampionatin Europin për kategorinë Junior.

Përgaditi:
Fikret Dushku, prof.

By admini