Filmi Rojet e jetes

Kësaj të shtune në Qendren per kulturë Ulqinit do të shfaqet filmi dokumentar mbi jetën, profesionin dhe humanizmin e Dr. Shuajbit Resulbegut dhe për Ermo Abazin i cili fatkeqësisht humbi jetën vite më parë.

Ky film u realizua nga Radio Televizioni i Malit të Zi, seksioni në gjuhë në shqipe. Ideator dhe autor i këtij filmi është gjuhëtari dhe gazetari dr Haxhi Shabani.

Filmi do të shfaqet te shtunën me fillim nga ora 19.

Hyrja është e lirë.

By admini