Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe Qendra për Kulturë – Ulqin do të organizojnë përurimin e librit “Miniera e Trepçës në Stantërg gjatë shekullit XX” të autorit Dr. Mustafë Haziri.

Përurimi i librit do të bëhet të shtunën, më 26 nëntor 2022, ora 18:00, në Galerinë e Qendrës për Kulturë – Ulqin.  

By admini