Otrant olimpik Ulqin

Kam nderin dhe kënaqësinë të njoftoj të gjithë anëtarët, tifozët dhe miqtë e Klubit të futbollit Otrant-Olympic, se klubi ka fituar një sponsor të ri, me dëshiren më të madhe për të vazhduar rrugën drejt suksesit dhe zhvillimit, kështu njofton nëpërmes një shkrimi të tij kryetari i Komunës së Ulqinit z. Omer Bajraktari.

Kompania Sunny Palace, si pronare e re e truallit të ish hotelit “Galeb” ka dhuruar fonde të konsiderushme financiare për klubin tonë të futbollit dhe do te jetë sponzor gjeneral i Otrant Olympic.

Kryetari i Komunës së Ulqinit z. Bajraktari tregon se ky sponzorizim nuk do të ishte i mundur pa përkrahjen e Qeverisë së Malit të Zi dhe vetë kryeministrit dr. Dritan Abazoviqit!

By admini