Gjatë fundjavës me datë 20-21. 08. 2022 në qytetin e Korçullës u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së për të dy diciplinat: ndeshje dhe forma. Ky aktivitet sportiv i Taekwondo-së mblodhi rreth 500 sportistë, 26 ekipe nga 6 vende. Në mesin e tyre u paraqit edhe Taekwondo Ulqini me 8 sportistë.
Sportistët e Taekowndo-së sjellin këtë rezultat: tre medalje të arta, tre medalje argjendi dhe dy medalje bronzi.

Medalistët e artë:
Rijad Dervishi
Sara Kraja
Merisa Malokraja

Medalistët e argjendit:
Amra Dushku
Amella Nuti
Artan Fici

Medalistët e bronzit:
Hakush Fici
Berina Mustafa

Falenderojmë sponzorit Hotel Prego.

Përgaditur nga Fikret Dushku
Tkd Ulqini / 22.08.2022

By admini