Nga Shërbimi i Kuvendit të komunës së Ulqinit mësohet se sot do të mbahet mbledhja e katërt të seancës së parë të rregullt të tuvendit.

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit z.Ardijan Mavriq lajmëron që mbledhja e Katërt e Seancës së Parë të Rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit e thirur me datë 28.07.2022 , është shtyrë dhe do të mbahet me datë 29.07.2022. (e premte). me fillim në ora 14:00, thuhet në lajmërimin e Shërbimit të Kuvendit të Ulqinit

By admini