Kampionati Botëror për kategorinë kadetë në sportin e Taekwondo-së, Sofia 2022

Tre sportistë nga klubi i Taekwondo-së Ulqini do të marrin pjesë në Kampionatin botëror i cili do të mbahet në Bullgari në qytetin e Sofias me datë 27-37.07.2022. 

Sportistët nga Ulqini që do ta përfaqësojnë Malin e Zi janë: Arta Ismailaga, Sara Kraja dhe Enes Dushku të cilët do të drejtohen nga trajneri i përfaqësueses së Malit të Zi trajneri nga klubi i Taekwondo-së Ulqini njëherit dhe drejtor sportiv i Federatës së taekwondo-së të Malit të Zi z.Fikret Dushku.

Kampionat ky i cili grumbulloi rreth 1800 sportistë nga 97 vende. Arta Ismailaga do të konkurojë në kategorinë deri 44kg, Sara Kraja në kategorinë 55kg dhe Enes Dushku në kategorinë 61kg. 

By admini