meto divanoviq

Çdo fillim ka edhe fundin e vet, këto janë fjalët në një shkrim të tij, te futbollistit të shkëlqyeshëm  të Otrant Olimpik të Ulqinit, Meto Divanoviq.  Ai me këtë njoftoi se kariera e tij si futbollist ka përfunduar, shkruan Ulqini Online.

Divanoviq gjatë karierës së tij sportive ka luajtur për shumë klube si Petrovac, Mornar, Sloga, Lovqen, FC Saprsborg 08 dhe sigurisht Otrant Olimpik nga qyteti i Ulqinit për të cilin ka fjalët më të mira.

Ai paralajmëron se do të mbetët në futboll por tani në pozita tjera.

By admini