Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” shënoi kohë më parë 31-vjetorin e themelimit të saj. Me këtë rast u shfaq dokumentari “30 vjet kulturë” të autorit Ali Salaj.

Dokumentarin mund ta shikoni të plotë më poshtë.

By admini