Shumë pjesë të qytetit të Ulqinit sot kanë hyrë në ditën e 6-të pa furnizim me ujë. E gjitha kjo ndodh për shkak të punimeve në tubacionin kryesorë të ujit. Siç mësohet punimet kryehen nga kompania “Hypering” nga Podgorica dhe janë të financuara nga Komuna e Ulqinit por që gjatë punimeve është dëmtuar tubacionin kryesor të ujit dhe kanë shkaktuar dëme të shumë të mëdha, shkruan Ulqini Online.

Qytaterët me të drejt janë të revoltuar. Në një postim të tijn të pasqyruar me një video, qytetari K. Peraj, bën thirrje për ndërhyrje të shtetit dhe se për këtë përgjegjësit duhet të japin përgjegjësi.
‘’8 e 55…dita e 6 pa ujë. Fusha e Ulqinit. Asnjë puntor, e mos te flas për funksionarët komunale! Ma merr mendja,se prej sot janë plotësu të gjitha kushtet për ndërhyrjen e shtetit..dikush duhet të jap përgjegjësi!!’’, kështu shkruan Peraj në postin e tij ne rrjetin social të pasqyruar me viden e mëposhtme.

By admini