Me rastin e Ditës së shenjtë të Krishtlindjes qytetarë të shumtë urojnë njërin tjetrin duke bërë që atmosfera të jetë sa më e mirë në këto kohëra me probleme të shumta, sidomos shëndetsore dhe ekonomike.

Edhe web faqja Ulqini Online uron me gjithë zemër qytetarët e besimit  katolik për këtë festë të madhe.

Më poshtë keni edhe urimet e e mbërritura në adresën e Ulqini Online, urimin e Forcës së Re Demokratike dhe Këshillit kombëtar të shqiptarëve në Mal të Zi.

Urimi i Forcës së Re Demokratike

Të dashur motra dhe vëllezër,
Të nderuar bashkëkombas shqiptarë kudo ndodheni!

Kam kënaqësinë e veçantë të shpreh urimet e mia më të përzemërta për festën e Krishtlindjes të gjithë besimatarëve të krishterë shqiptarë kudo që jetojnë dhe veprojnë.

Siç kemi bërë prej shekujsh dhe e kemi trashëguar brez pas brezi si shqiptarë duke kremtuar të gjithë së bashku festat e njëri-tjetrit, në emër të Forcës së Re Demokratike dhe në emrin tim personal, Ju uroj festën e Krishtlindjes ta kremtoni me shëndet e paqe, dashuri e gëzim me njëri-tjetrin!

Le të kujdesemi më tepër për njëri-tjetrin dhe le të punojmë së bashku për të zhvilluar komunitetin tonë, veçanërisht për fëmijët dhe të rinjtë tanë.

Për shumë mot Krishtlindjet, qofshin sa më të paqta e të mbara për Ju dhe familjet e Juaja!

Gëzuar!

Kryetar
Genci Nimanbegu

Urimi i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve

URIME KRISHTLINDJET!

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, të gjithë besimtarëve të krishterë, në veçanti atyre shqiptarë, ju uron gëzuar Krishtlindjet, duke ju dëshiruar shëndet, begati, zhvillim e prosperitet në familje e shoqëri.

Festat fetare për ne si shqiptarë janë të veçanta, sepse pëveç besimit, krijojnë harmoni e unitet kombëtar, për çka duhet të ndihemi krenar përpara gjithë botës.

Gëzuar e për shumë mot!

Kryetari,

Faik Nika

By admini