Ministria e Financave dhe Mirëqenies Sociale e Malit të Zi ka publikuar në faqen e saj zyrtare një kalkulator, i cili u mundëson qytetarëve të llogarisin sa do të jetë paga e tyre neto nëse miratohet projekti i qeverisë “Evropa Tani”.

Ju mund të llogaritni fitimet tuaja neto në lidhjen KËTU.

Projektligji për Buxhetin për vitin 2022, së bashku me ligjet shoqëruese dhe reformat tatimore, është në agjendën e Kuvendit të Malit të Zi.

By admini