Me rastin e njëvjetorit të vdekjes së kryetarit të saj Dritan Kurti, Shoqata “Ora” do të organizojë mbrëmjen përkujtimore “Një vit pa Dritanin”. Në kuadër të mbrëmjes përkujtimore do të shfaqet filmi dokumentar kushtuar kësaj figure të arsimit dhe kulturës sonë.

Mbrëmja përkujtimore do të mbahet të dielën, më 24 tetor 2021, ora 18:00, në Shkollën fillore në Katërkollë – Ana e Malit.

By admini