Në kuadër të fushatës Ultra Green, të dielën, më 24 tetor 2021, në periudhën nga ora 11:00-15:00, në Ranë do të organizohet prezantimi i aktivtetit dhe shpërndarja e broshurave.
Në orën 13:00, gazetarëve të pranishëm do t’u drejtohen kryetari i Komunës së Ulqinit, Aleksandar Daboviq dhe drejtori ekzekutiv i kompanisë Mozura Wind Park, Huang Zhen. I pranishëm në ceremoni do të jetë edhe Ambasadori i Republikës Popullore të Kinës në Mal të Zi, ekselenca e tij z. Liu Jin

By admini