Drejtoresha e OJQ Green Life Azra Vukiviq në një kumtesë për media ka ngritur një problem shumë të ndjeshëm në këtë prag sezoni. Problemi ka të bëjë me deponitë e egra në rrugën përgjatë Plazhit të madh.

Vukoviq kërkon që të ndalohet shëndrrimi i Plazhit të madhe dhe Adës në deponi, transmeton Ulqini Online.

Ne pamundësi të përkthejmë këtë reagim, (reagimi është në gjuhën malazeze), po ju përcjellim pamjet e frikshme nga kjo pjesë e qytetit të dërguara nga Azra Vukoviq, drejtoreshë e OJQ Green Life.

By admini