Një bibliotekë shtëpiake është një depo e njohurive, diçka që ndoshta është e pashmangshme për një person që përpiqet të ketë sukses dhe vetë-zhvillim. Biblioteka e shtëpisë është një udhëzues personal për botën e zbulimeve të pabesueshme dhe përshtypjeve të paharrueshme, një mik besnik dhe i mirë gjatë orëve të lira, shkruan Ulqini Online

Një fotografi të një biblioteke shtepiake ka ndarë me miqtë e tij aktivisti i njohur shqiptar nga Rozhaja, Ali Daci.
‘Biblioteka personale në shtëpinë time në Dacaj të Rozhajës. Afër 5000 tituj në gjuhën e bukur shqipe dhe mbi 5000 ekzemplar. Në pritje të lexuesve…’, shkruan Daci në tekstin bashkangjitur fotografisë.

Edhe përkundër rritjes së mundësive së të lexuarit nga pajisjet të ndryshme elektronike duket që libri po del fitues në këtë ‘garë’ dhe po mbijeton këtij ‘’sulmi’’.

Bleni dhe lexoni libra.

By admini