Nikolla_SpatharShoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Klubin e Shkrimtarëve dhe Artistëve – Durrës do të organizojnë Mbrëmjen autoriale me shkrimtarin, publicistin dhe studiuesin Nikolla Spathari.

Mbrëmja do të mbahet të premten, më 10 prill 2015, në orën 20:00, në Galerinë e Arteve të Qendrës së Kulturës – Ulqin.

By admini