Komuna e Ulqinit

E përditshmja malazeze Vijesit njofton se Kryetari i Komunës së Ulqinit, Ljoko Nrekiq, është arrestuar në mëngjesin e sotëm. Arresti i tij është bërë me urdhër të Prokurorisë Themelore të Shtetit.

Me urdhër të njëjt janë arrestuar edhe 4 zyrtarë të lartë të Komunës së Ulqinit. Ndër të të arrestuarit janë: Sead Osmanoviqi, sekretar i Sekretariatit për Financa të Komunës së Ulqinit dhe shefi i Bordit Komunal të Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS) Ulqin; Mustafa Gorana, sekretar i Sekretariatit për Shërbime Komunale dhe Mbrojtjen e Mjedisit; Saubih Mehmeti, drejtor i Shërbimit të Mbrojtjes dhe Shpëtimit; Milazim Mustafa, sekretar i Policisë komunale dhe ish-kryetar i Kubendit komunal të Ulqinit.

Të gjithë zyrtarët e lartë të Komunës së Ulqinit dyshohen për keqpërdorime në shërbim dhe punësime të jashtëligjshme.

By admini