Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi dhe në emrin tim personal, Ju uroj gëzuar Krishtlindjen të gjithë besimtarëve të krishterë, në veçanti atyre shqiptarë, si dhe një Vit të Ri sa më të mbarë për të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen!, thuhet në urimin e kryetarit të KKSH-së z. Faik Nika

Urojmë që këto ditë t’i kaloni në paqe, dashuri, begati dhe respekt ndaj njëri-tjetrit dhe qoftë ky vit plot shëndet dhe sa më i suksesshëm.

Gëzuar të gjithëve dhe për shumë mot!

By admini