Koalicioni i Organizatave Shqiptaro-Amerikane nga Mali i Zi kanë përgatitur peticionin në lidhje me bashkimin e partive shqiptare në Mal të Zi në zgjedhjet e 30 gushtit.

Përmes këtij peticioni do të dëgjohet edhe zëri i popullit, qëndrimi i votuesve shqiptarë në lidhje me bashkimin dhe forcimin e faktorit politik shqiptar në Mal të Zi.

Më poshtë mund të gjeni vegzën e peticionit ku edhe mund ta nënshkruani.


https://www.change.org/p/udheheqes-te-partive-politike-shqiptare-ne-mal-te-zi-bashkim-n%C3%AB-nji-liste-t%C3%AB-vetme-shqiptare-p%C3%ABr-zgjedhjet-e-ardhshme-n%C3%AB-mal-t%C3%AB-zi

By admini