Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, ka sjellë vendim për të shpallë zgjedhjet parlamentare në Malit të Zi më 30 gusht 2020.

Përveç zgjedhjeve parlamentare do të mbahen edhe ata lokale në disa komuna si Andrijevica, Budva, Guci dhe Kotorri.

Presidenti i Malit të Zi me 16 qershor ka mbajtur konsultime me partitë parlamentare që i janë përgjigjë ftesës së tij.

By admini