Trupi koordinues nacional i Malit të Zi, me propozimin e Institutit për shëndetin publik ka paralajmëruar zbutjen e dukshme të masava të luftës kundër koronavirusit.

Kështu në një njoftim të tij trupit mësohet se prej me një qershor lejohet puna e kopshteve për fëmijë, këndeve të lojërave për fëmijë të kinemave, teatrove, klubeve të natës.

Por një lajm i mirë për të gjithë mërgimtarët tanë por edhe pushuesit e shumtë që planifikojnë të vinë në Ulqin gjatë verës. Trupi koordinues nacional ka vendosur që prej të hënës me një qershor të lejohet hyrja e shtetasve të huaj në Mal të Zi duke mos paraparë masën e karantinimit dhe vetë izolimit.

By admini