Të Shtunën, u shënua Dita Ulqinit në mënyrë modeste,

Në mbledhjen e Kuvendit komunal morën pjesë udhëheqja më e ngushtë, shkruan Ulqini Online.

Kjo mënyrë e organizimit u organizua në këtë mënzrë si pasojë e shfaqjes së pandemisë koronavirus.

Gjatë mbledhjes u ruajt distanca e përcaktuar sociale dhe pothuajse të gjithë të pranishmit mbanin edhe maskat si masa parandaluese.

By admini