Ekipi i Taekwondo-së Ulqini sezonin e dytë të garave e hap me trofe në Kroaci, trofeu i 17 me radhë gjatë këtij viti.

Të shtunën dhe të dielen me datë 24-25.08.2019 në ishullin e Korçullës u mbajtë turneu ndërkombëtarë në Taekwondo. Në këtë aktivitet sportiv u paraqitën afër 400 garues nga 8 vende. Ekipi i Taekwondo-së Ulqini mori pjesë me 8 sportistë.

Rezultati për ekipin nga Ulqini ishte: pesë medalje të arta, një të argjendit dhe katër të bronzit. Në rënditjen e përgjithshme ekipi i Taekwondo-së Ulqini zuri vendin e tretë .

Kategorija Individuale:
🥇Enes Dushku
🥇Dion Mustafa
🥇Sumeja Bisha
🥇Medina Kanaqeviq
🥇Hana Tivari

🥈Amra Dushku

🥉Sara Dervishi
🥉Vesa Dervishi

Në kategorinë ÇIFT:
🥉🥉Sumeja Bisha / Dion Mustafa

Falenderojmë të gjthë sponsorët që mundësuan këtë suksesë:

Pëtgaditur nga Fikret Dushku, prof.

By admini